Våra första dagar i Sydney

Vi hade kanon väder i Sydney! Första dagen tog vi färjan ut till Taronga Zoo, som ligger på en ö en bit utanför Sydneys hamn. Zoo har man ju sett innan men det här låg otroligt vackert med utsikt över hela Sydneys skyline med operahuset i förgrunden.

Fredagen var Anders tvugnen att jobba så jag tog min bikini och drog till Bondi Beach. Det var ljuvligt. Strålande sol och varmt och gött! Från Bondi Beach kunde man sedan gå en kuststäcka till Manley Beach så jag knatade på och följde det blå havet, solen och surfarna :)

Som sagt så visade Frida sina favvoställen när det gällde mat och dryck och det var verkligen uppskattat. ofta när man turistar så hamnar man ju på turistfällor men vi besökte många ställen man aldrig annars hade hittat till.
Jätte god mat och dryck!






När vi kom till Sydney hade vi ju inte bokat något mer än hemresan, och det var ju lääänge kvar så vi tog oss i kragen och styrde upp resan lite. Vi bokade in oss på flyg till Melbourne på lördag kvällen, för att sen ta oss vidare till Christchurch, Nya Zeeland på onsdagen, för att sen flyga vidare till Brisbane en vecka senare
(vilket var en miss, men det tar vi senare :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0