koka koka liten kräm
Då var det dags.
Dags att testa om man har det eller inte.
Tatatatada!!
Jag ska koka min egen vaniljkräm, till min hemgjorda tårta till midsommarafton.
Som sagt, bagardotter som jag är borde det ju inte vara så svårt, MEN, jag är ju som sagt van vid
Gräddvisp maskin, bottnar bakad av en bagare och vaniljkräm färdig och klar
, bara att dela bottnarna och lägga ihop tårtan. Mitt stora problem brukar vara att få tårtan rak..
Nu kommer jag få större problem... vaniljkrämen ska bli bra,
moussen ska bli bra och grädden ska vara visp-bar.
(inte alltid den är det här)
Och dessutom till min fasa kom jag ju på att jag inte har ngn SÅG!!
Hur ska jag kunna dela bottnarna utan vår underbraiga såg från bageriet??
Jaha, jag får väl använda en brödkniv då! :)
Här är början till vaniljkrämen, so far :)
Håll tummarna!
kram
Kommentarer
Postat av: Karin
Haha övertygad om att det går bra utan sågen!
och nästa gång grejar du nog hängvändningarna med;)
Postat av: Katarina
Hoppas krämen blir bra!! Och ha en fin midsommar. Sommarkram till dig o Anders :)=
Svar:
Kristinkakaishanghai
Trackback