Goda vänner och god mat = sant!

I fredags kväll drog vi ihop gänget för en kväll med matlagning.
På The Kitchen fick vi lära oss att laga kinesiskt.
Att laga mat ihop och sen äta ihop är ju en fantastiskt trevlig get-together!
På menyn stod Dumplings, Vårrullar, Revbensspjäll, Tofu, Friterad kött i sötsur sås och Auberginer.
Allt i goda smaker med mer eller mindre chilli och ingefära :)
Och oj så smaskigt det var!
 
För varje rätt hade man en kock. Alla hade var sin rätt att laga,
och då också en egen handledare.
Dessutom hade vi hjälp av en tolk som förklarade och hjälpte till om vi inte förstod.
Bra upplägg!
 
En välkomst öl eller två:)
Jag fick Dumpling som uppgift. Perfekt för en bagar-dotter tyckte Lena.
Men hon fick minsann hjälpa till, här fick man inte utveckla nya,
smarta tillvägargångsätt utan gör-som-man-alltid-har-gjort-i-100000-år
var den enda och rätta skolan.
Vi hade kunnat utveckla tillbägargånsättet sjukt mycket insåg vi!
 
 
Anders fick göra Revben, mums vad de blev smaskiga!
 
 
De hemliga ingredienserna...
TITTUT!
 
Det färdiga resultatet!
 
The Kitchen håller matlagningskurser i världens alla kök (nästan i alla fall)
Får du ihop 8 personer så kan du hålla en privat klass
till en kostnad av 380:- per person.
Sjukt billigt! Sjukt gott!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0