26 G

Då har vi sovit första natten i vår nya lägenhet! Och ja, förutom en ljudlig fläkt och båttutor så har jag sovit så gott jag kan!

Vi bor ju numera vid Hangpu River, och pråmarna kör visst hela natten.

Lägenheten i kort:
Ca 170 kvadrat, ljusa väggar. Helt okey o fräschhet. Bubbelbadkar med utsikt över floden. Mycket garderober och ett förråd. Utsikt över floden och inte höghus precis utanför som på GG. 2 toaletter och gästrum:)

Anders är stolt!


Kommentarer
Postat av: Katarina

Vad roligt att det äntligen blev klart med lägenheten och attni kunnat flytta in. Måste kännas helt underbart! Visa gärna lite bilder från utsikten!, Den måste vara fantastisk. Kram o ha en fin söndag!

Svar: Ja det känns skönt! Läget kändes hopplöst i tisdags men i onsdags släppte det! :) Hoppas ni mår bra och att det kändes gött att komma tillbaka i vardagen!
Kristinkakaishanghai

2013-09-15 @ 10:48:25
URL: http://holmekagan.blogg.se
Postat av: Anonym

Fin lägenhet ni hittade. Vi ska snart också flytta till området. Ett compound som ligger 5 min från Shimao :) Får ta en fika snart! Kram

Svar: Gärna, men med vem. Jag ser inte vem du är?? :)
Kristinkakaishanghai

2013-09-15 @ 13:32:54
Postat av: Sophia

Det är Jag Sophia som har kommenterat ovan :) Konstigt att det inte har kommit med namnet, haha :)

Svar: Haha, det var ju konstigt ja! Det har hänt flera gånger innan också faktiskt! Men jag gissade nästan att det var du :)Har ni flyttat eller när ska ni? Vad många vi blir i grannskapet! Kul!
Kristinkakaishanghai

2013-09-19 @ 05:41:58
URL: http://sophiaochstoravarlden.blogg.se
Postat av: Sophia

Ja, ibland funkar det inte med den tekniska biten. :) Vi har inte flyttat ännu. Väntar fortfarande på svar från landlorden som krånglar som vanligt. Det är ett heltidsjobb att skriva kontrakt här :) Trivs ni bra?

Svar: ja det är det verkligen! :) Hoppas det löser sig snabbt! Annars får ni fortsätta sökandet på Shimao :) Vi trivs jättebra! Är supernöjda med lägenheten! Och förresten, frågade Anders om flyttfirman men han visste tyvärr inte. Var jobbet som hade fixat det. kram
Kristinkakaishanghai

2013-09-20 @ 12:59:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0