Avocado-lady...

Hon är inte sångerska, inte skådis, hon är ingen högt uppsatt eller en känd människorättskämpare, hon är grönsakshandlare!!




På CNN för ett tag sen så listade de ca 40 anledningingar att besöka Shanghai. På denna lista hamnade den kända Avocado-lady :) Så, nu är ALLA experts där och handlar var och varannan dag, och ofta är hon faktiskt både billigare och bättre än de stora affärskedjorna. Hon har utökat sitt hål i väggen till två hål i väggen men ändå är där sjukt trångt då alla ska inhandla helg-middagen.

Hon säljer som sagt alla sort grönsaker och frukter. Anledningen till hennes vackra namn är att hon har haft bra avocado till bra pris. de är dock inte alltid bra, jag köpte i förra veckan och de mognar aldrig, de blir bara träiga. Men om man jämnför lite så kostar hennes 9:- st och på vår affär i källaren får du 2 för 58:- Lite skillnad!
Hon säljer även oxfile för 79:-/kg. Den är frusen men väldigt god.
Andra varor är laxkotletter, diverse komserver som tomatsås, majs, bönor. Hon har soltorkade tomater, ibland Kellogs Flingor, grädde, cheddarost, keso, mozzarella, creme fraiche.
Dessutom har hon ofta mycket fina färska kryddor och fräsch Ruccola.
Ja det är verkligen värt ett besök!

Adressen är Wulumuqi Lu 274, near Wuyuan Lu


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0