Supergod efterrätt!


I vintertid är det ju gott med en varm dessert. Och i juletid passar det perfekt med en Katrinplommons sufflé! 

Men MUMS så gott det blev!  

För 5 portioner, gör så här:

Finhacka 150g mjuka, kärnfria katrinplommon.
 ( är de hårda, blötlägg en stund) 

Vispa upp äggvita från 5 ägg så det är vitt och fast. Vänd ner 3 msk strösocker och vispa tills det blir glansigt och toppigt. 

Grovhacka ca 10 skållande mandlar och lägg dem och plommonen i äggvitan. Vispa lite till. 

Klicka upp i smorda portionsformar och baka av ca 20-25 min i 175gr 

Servera med vispad grädde. 

Smaskelimums! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0